Jordskjelv

Jjordskjelv

Jordskjelv er rystelser og bevegelser i bakken på grunn av plutselig utløste bevegelser i jordkroppen eller øvre del av mantelen, den såkalte rystelsene kan forårsak skader på bygninger, og om jordskjelvet inntreffer under havet kan en flodbølge utløses og beveger seg over lange strekninger.

Jordskjelv kan skadde alle sammen og dette er veldig farlig og man kan dø av dette jordskjelv og jordskjelv kan gjøre at husene faller ned og dette er farlig vis noven er inne i husene og kan ta noven bevegelser og når e er jordskjelv og da må man der andre steder eller dra i andre lan jordskjelv er den farligste tingen i verden dette er noe ant som kan også kan være farlig mange steder også i verden.

Jordskjelv oppstår når spenningen bygget opp på grunn av bevegelser i verden.

Og når man ser på bilden da ser man at alle huser blir ødelagt og bilden blir og blir borte i jordskjelv og bakkene blir også ødelagt alt blir ødelagt i land og menneskene dør.

  • Langsgåendejordkjelv
  • Versgården

Jeg syns jordskjelv ikke ser bra ut og skader dem som bor der og har barn og husene blir ødelagt og de for ikke bo noe steder og dem dør men noe jordskjelv går over att og til med i skogen.

Jordskjelv som er kraftige at de kan merkes ganske kjeden i Danmark.

Advertisement

About 5 På Saken

Dette er en blogg dedikert hovedsakelig til naturfaglige temaer, men også matematikk og et par andre fag en gang i blant. Vi som skriver denne bloggen er fra Kjeller skole.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s