Matte – Hva har jeg lært?

 

GeoGebra – Funksjoner – Et godt tema…

I dette skoleåret har vi hatt om mange forskjellige ting. Vi har lært om geometri, de forskjellige regneartene, og Geogebra. Vi har sikkert lært om mye mer, men jeg husker det sikkert ikke. Nå skal jeg gå mer inn på en noe vi har jobbet med, som jeg likte ganske godt, GeoGebra.

GeoGebra går ut på å tegne forskjellige ting inni et dataprogram. Du kan konstruere, jobbe med geometri, algebra, skrive inn funksjoner og mye mer. Layouten ser slik ut:

Nå har jeg forklart hva GeoGebra er, hva det går ut på og vist dere et bilde av programmet. Nå skal jeg forklare hvordan det går med meg og dette programmet.

Det har gått veldig bra med meg og GeoGebra. Vi har jobbet veldig mye med dette i timen og jeg har satt inn en god del arbeid hjemme også. Jeg satt hjemme en hel helg før prøven for å pugge på ting jeg trengte å pugge på. Dette ga meg ganske stor hjelp på prøven. Jeg satt der, visste alt jeg skulle gjøre. Alt gikk helt strålende. Ingen problemer, alt gikk som jeg hadde forventet det. Etter en time leverte jeg min første matteprøve med en god følelse.

Etter noen uker kom dagen vi skulle få tilbake karakteren samt karakter. Jeg visste at det kom til å gå bra. Jeg fikk prøven, leste karakteren 5+. Det var en utrolig bra tilbakemelding.  Jobb hjemme – så skjer det. Du blir bedre.

Mike Peters (15)

Signatur: Fabian O Egbele

 

 

Advertisement

About 5 På Saken

Dette er en blogg dedikert hovedsakelig til naturfaglige temaer, men også matematikk og et par andre fag en gang i blant. Vi som skriver denne bloggen er fra Kjeller skole.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s